Pakutavad teenused

Pakutavad teenused

Ettevõtte jooksev raamatupidamine – ettevõtja jaoks pole midagi paremat, kui kindlustunne, et raamatupidamine on lahendatud seadustega kooskõlas, õigeaegselt ning lähtuvalt tema ettevõtte majanduslikest huvidest

Eelnevate perioodide korrastamine – oled ettevõtte juhina keskendunud oma põhitegevusele ning raamatupidamine on unarusse jäänud? Finantslahendused.ee spetsialistid leiavad Sinuga koostöös lahenduse ning ka üle tähtaja läinud majandusaasta aruanded saavad esitatud.

Korteriühistute raamatupidamisele läheneme süsteemselt ning kulueffektiivselt, see tähendab ühistute jaoks lihtsat asjaajamist ning kiireid ja soodsaid lahendusi.

Ettevõtlusega alustajatele pakume nõu ning abi kogu protsessis  – raamatupidamise planeerimine, igapäevane kajastamine, projektide ning taotluste esitamise nõustamine.

Maksude planeerimine ettevõtjale, kes otsib võimalust oma finantstegevuse effektiivsemaks muutmisel. Seadustega kooskõlas olev maksude optimeerimine võib olla koht, kust leida vajaminevad ressursid kiirema arengu tarvis.

 

Kui sul on väljakutseid, mida eelpool pole kirjeldatud, siis anna neist meile teada ning leiame lahenduse!

Teenuste maksumus kujuneb välja lõplike läbirääkimiste tulemusel, orineteeruvad teenuste hinnad leiad SIIT.